استفاده از سس چیلی تای کاله در تغذیه روزانه دانش آموزان

سس تند و سس چیلی تای کاله چاشنی تهیه شده از فلفل چیلی، برای تند کردن غذاها عالی است. اغلب به غذاهایی مانند برگر، بوریتو، تاکو، تخم مرغ و ماریناد اضافه می شود.

با وجود استفاده گسترده از آن، بسیاری از مردم ممکن است تعجب کنند که چگونه این ماده اصلی تند بر سلامت شما تأثیر می گذارد.

این مقاله تحقیقاتی را برای تعیین اینکه آیا سس تند برای شما مفید است بررسی می کند.

سس تند بسیار کم کالری و فاقد کربوهیدرات، چربی و پروتئین است.

فقط 1 قاشق چایخوری (5 میلی لیتر) حاوی:

  • کالری: 0.5
  • پروتئین: 0 گرم
  • چربی: 0 گرم
  • کربوهیدرات: 0 گرم
  • ویتامین C: 4٪ از ارزش روزانه (DV)

از آنجایی که در مقادیر کم استفاده می شود، ویتامین ها و مواد معدنی بسیار کمی دارد.

سس

با این حال، هر وعده حاوی مقدار کمی ویتامین C است، یک ویتامین محلول در آب که نقش کلیدی در عملکرد سیستم ایمنی دارد.

این ویتامین همچنین به عنوان یک آنتی اکسیدان عمل می کند و ترکیبات مضری به نام رادیکال های آزاد را خنثی می کند تا در برابر التهاب محافظت کند.

سس تند کم کالری و فاقد کربوهیدرات، چربی و پروتئین است. حاوی مقدار کمی ویتامین C است.

سس تند دارای کپسایسین است، ترکیبی که به فلفل چیلی ادویه خاصی می دهد.

این ترکیب با فهرست طولانی از فواید همراه است، از جمله:

مسکن درد: کپسایسین گاهی اوقات به صورت موضعی برای کمک به کاهش درد استفاده می شود.

این دارو با تحریک گیرنده های درد در بدن شما عمل می کند و ممکن است به درمان بیماری هایی مانند آرتریت روماتوئید و نوروپاتی دیابتی، نوعی آسیب عصبی مرتبط با دیابت، کمک کند.

کاهش وزن: برخی از تحقیقات نشان می دهد که کپسایسین متابولیسم شما را افزایش می دهد، چربی سوزی را افزایش می دهد و اشتها را کاهش می دهد، که همگی ممکن است به کاهش وزن کمک کنند.

کاهش التهاب: مطالعات لوله آزمایش نشان می دهد که این ترکیب ممکن است نشانگرهای خاصی از التهاب را کاهش دهد.