انبه در بازار مشهد در تولید برق استفاده می شود

در برخی از نقاط جهان انبه در بازار مشهد را “سلطان میوه ها” می نامند. این میوه هسته دار است، به این معنی که یک دانه بزرگ در وسط دارد.

انبه بومی هند و آسیای جنوب شرقی است و بیش از 4000 سال است که مردم آن را کشت می کنند. صدها نوع انبه وجود دارد که هر کدام طعم، شکل، اندازه و رنگ خاص خود را دارند.

این میوه نه تنها خوشمزه است، بلکه دارای خواص تغذیه ای چشمگیر است.

در واقع، مطالعات انبه و مواد مغذی آن را با چندین فواید سلامتی مانند بهبود ایمنی و سلامت گوارش مرتبط می‌دانند. برخی از پلی فنول های موجود در میوه حتی ممکن است خطر ابتلا به برخی سرطان ها را کاهش دهند.

در اینجا چند مزیت انبه، از جمله مروری بر محتوای غذایی آن و نکاتی در مورد چگونگی لذت بردن از آن آورده شده است.

بسیاری از مردم انبه را نه تنها به این دلیل که خوشمزه است، بلکه به این دلیل که بسیار مغذی است، دوست دارند.

یک فنجان (165 گرم) انبه تازه:

  • کالری: 99
  • پروتئین: 1.4 گرم
  • کربوهیدرات: 24.7 گرم
  • چربی: 0.6 گرم
  • فیبر: 2.6 گرم
  • شکر: 22.5 گرم

انبه

  • ویتامین C: 67 درصد از ارزش روزانه (DV)
  • مس: 20 درصد DV
  • فولات: 18 درصد از DV
  • ویتامین B6: 12٪ از DV
  • ویتامین A: 10٪ از DV
  • ویتامین E: 10٪ از DV
  • ویتامین K: 6٪ از DV
  • نیاسین: 7 درصد DV
  • پتاسیم: 6٪ از DV
  • ریبوفلاوین: 5 درصد DV
  • منیزیم: 4٪ از DV
  • تیامین: 4٪ از DV

یکی از تأثیرگذارترین حقایق مغذی آن این است که فقط 1 فنجان (165 گرم) انبه تازه تقریباً 67 درصد از DV را برای ویتامین C فراهم می کند.

این ویتامین محلول در آب به سیستم ایمنی شما کمک می کند، به بدن شما کمک می کند آهن را جذب کند و رشد سلولی را تقویت کند. و تعمیر.

انبه همچنین منبع خوبی از مواد معدنی مس و فولات است که مواد مغذی مهمی در دوران بارداری هستند، زیرا از رشد و نمو سالم جنین حمایت می کنند.