گوجه فرنگی با اندازه و بلوغ یکنواخت از یک بازار محلی در چونگ کینگ چین خریداری شد.
گوجه فرنگی های انتخاب شده قبل از تولید رب گوجه وسام در دمای 4 درجه سانتی گراد نگهداری شدند.
لیکوپن تمام ترانس، لوتئین، بتا کاروتن، اسید گالاکترونیک (GalA)، آرابینوز (Ara)، لاکتوز (لاک)، گالاکتوز (Gal)، رامنوز (Rha)، فوکز (Fuc)، زایلوز (Xyl)، استونیتریل کروماتوگرافی درجه، 2،2-دی فنیل-1-پیکریل هیدرازیل (DPPH)، و 2،2′-آزینوبیس-(3-اتیل بنزوتیازولین-6-سولفونیک اسید) (ABTS) از شرکت شیمیایی سیگما (سنت لوئیس، MO، ایالات متحده آمریکا).
روتین، کوئرستین، نارینژنین، نارینگنین-7-O-گلوکوزید، پروتوکاتچوئیک اسید، اسید فرولیک، اسید کافئیک، اسید p-کوماریک، اسید جنتیستیک و اسید کلروژنیک از Chengdu Biopurify Phytochemicals Co. Ltd. (چنگدو، چین) به دست آمد.
کیت سنجش ایمونوسوربنت متصل به آنزیم (ELISA) (MEIMIAN) از شرکت فناوری بیولوژیکی Huyu (شانگهای، چین) خریداری شد.
معرف Folin-Ciocalteu از Solarbio Technology Co., Ltd. (شانگهای، چین) به دست آمد.
1-Phenyl-3-methyl-5-pyrazolone (PMP) از شرکت Adamas Reagent Co., Ltd. (شانگهای، چین) به دست آمد.
دی کلرومتان و n-بوتانول با درجه کروماتوگرافی و سایر مواد شیمیایی با درجه تحلیلی از شرکت واکنشگر شیمیایی Chuandong (چونگ کینگ، چین) خریداری شد.
به طور کلی، فرآیند تهیه رب گوجه فرنگی شامل چندین مرحله است، همانطور که در شکل 1 توضیح داده شده است.
پس از آن، گوجهفرنگیها به قطعات بریده شدند و به مدت 2 دقیقه در آبمیوهساز خانگی WBL25B36 (میدیا گروه شرکت، گیم، گوانگژو، چین) خرد شدند تا تفاله گوجهفرنگی به دست آید.
خمیر (100 میلی لیتر) در لیوان های شیشه ای ریخته شد و سپس تحت درمان های مختلف شکستگی قرار گرفت.
تیمارهای حرارتی در حمام آبی 65 درجه سانتیگراد و 90 درجه سانتیگراد به مدت 10 دقیقه به ترتیب Break-65 و Break-90 نامگذاری شدند.
لیوان شیشه ای حاوی 100 میلی لیتر خمیر در حفره داخلی ژاکت نصب شده روی هموژنایزر اولتراسونیک (Ningbo Scientz Biotechnology Co., Ltd., Zhejiang, China) قرار داده شد.
برای حفظ دمای خمیر در حدود 22 (دمای اتاق) و 65 درجه سانتیگراد، دمای آب در گردش در ژاکت کنترل شده توسط ترموستات SDC-6 (Ningbo Scientz Biotechnology Co., Ltd., Zhejiang, China) تنظیم شد.
به ترتیب 15 و 55 درجه سانتیگراد.
پروب تیتانیوم با قطر 6 میلی متر به داخل هموژن با عمق 15 میلی متر وارد شد.
هموژنایزر اولتراسوند در یک مدل پالس 2s-on-2s-off با توان 500 وات کار می کرد.
فرکانس تقریباً 20-25 کیلوهرتز بود.
شدت اولتراسونیک طبق روش Margulis و همکاران 87.52 W/cm2 محاسبه شد.
تیمارها با توان 87.52 W/cm2 در دمای 22 و 65 درجه سانتیگراد به مدت 10 دقیقه به ترتیب US-Break-22 و US-Break-65 نامگذاری شدند.
خمير كاغذ قبل از تمام تيمارهاي شكستن به حرارت قبلي تا دماي مربوطه نياز داشت.