تهیه رب گوجه فرنگی خوشاب از هندوانه شیرازی

یک ماده خوش طعم که از گوجه فرنگی تهیه می شود رب گوجه فرنگی خوشاب است.

این خمیر غلیظ و خوش طعم در دستور العمل های متعدد در سراسر جهان نقش دارد، از پیتزا گرفته تا انواع مختلف غذاهای مبتنی بر گوجه فرنگی.

در این مقاله به برخی از فواید استفاده از رب گوجه فرنگی، ارزش غذایی آن و نحوه استفاده از آن می پردازیم.

قبل از اینکه به فواید تغذیه ای رب گوجه فرنگی بپردازیم، ابتدا طرز تهیه آن را بررسی می کنیم.

اول از همه، تولید رب گوجه فرنگی بسیار ساده است و شامل هیچ ماده اضافی نیست.

با این حال، تولیدکنندگان می توانند از دو فرآیند متفاوت برای انجام این کار استفاده کنند که به عنوان پردازش “hot break” و “cold break” شناخته می شود.

ابتدا گوجه ها را دسته بندی می کنند و سپس برش می زنند تا به صورت تفاله در بیایند.

سپس پرورش دهندگان گوجه فرنگی را تا دمای 65-75 درجه سانتیگراد / 149-167 درجه فارنهایت (سرد شکن) یا 85-95 درجه سانتیگراد / 185-203 درجه فارنهایت (گسست گرم) گرم می کنند.

رب

پس از این، دانه‌ها و پوست گوجه‌فرنگی‌ها از مخلوط خارج می‌شوند و قوامی شبیه به یک سس آبدار و بدون توده باقی می‌گذارند.

پس از این، سس گوجه‌فرنگی به‌دست‌آمده به مدت چند ساعت در طی چندین مرحله تبخیر حرارت داده می‌شود. در این مرحله از تولید، با تبخیر شدن آب گوجه فرنگی، سس غلیظ می شود.

هنگامی که رب گوجه فرنگی به قوام مورد نظر رسید، می تواند فرآیند پاستوریزاسیون را در حدود 90 درجه سانتیگراد طی کند.

در نهایت رب گوجه فرنگی بسته بندی و برای فروش توزیع می شود.

نکته کلیدی: فرآیند تولید رب گوجه فرنگی یک فرآیند ساده است که شامل خرد کردن و پوره کردن گوجه فرنگی است. پس از این، یک فرآیند تبخیر، محتوای آب را کاهش می دهد تا زمانی که گوجه فرنگی شبیه یک رب غلیظ شود.