یکی از رایج ترین خرما هایی که افراد می توانند در سوپر مارکت ها پیدا کنند خرمای کلوته جیرفت 1401 است. در زیر اطلاعات تغذیه ای برای یک خرما با منبع معتمد متوسط دگلت نور آمده است:
- کالری: 20
- چربی کل: 0.03 گرم (گرم)
- کل کربوهیدرات: 5.33 گرم
- فیبر غذایی: 0.6 گرم
- شکر: 4.5 گرم
- پروتئین: 0.17 گرم
- ویتامین B-6: 0.012 میلی گرم (میلی گرم)
- آهن: 0.07 میلی گرم
- منیزیم: 3 میلی گرم
- پتاسیم: 47 میلی گرم
یکی دیگر از انواع رایج خرما Medjool است. خرمای مدجول دارای محتوای غذایی مشابه منبع مورد اعتماد است و اغلب بزرگتر از خرمای دگلت نور است.
خرما نسبت به بقیه ارزش غذایی خود دارای قند بسیار بالایی است. افرادی که سعی در مدیریت قند خون خود دارند، مانند افراد مبتلا به دیابت، هنگام مصرف خرما باید مراقب کل قند مصرفی خود باشند.
خوردن خرما در حد اعتدال بعید است که قند خون افراد را بیش از حد افزایش دهد، حتی اگر دیابت داشته باشند.
طبق یک مطالعه منبع معتبر، خرما یک ماده غذایی با شاخص گلیسمی پایین است که منجر به افزایش قابل توجه قند خون در افراد مبتلا به دیابت یا بدون دیابت نمی شود.
اگرچه محققان تنها حجم نمونه کوچکی داشتند، یافتههای آنها نشان میدهد که خوردن خرما در حد اعتدال نباید تأثیر چشمگیری بر قند خون فرد داشته باشد.
خرما را می توان مانند کشمش به صورت تازه یا خشک مصرف کرد. مردم همچنین می توانند آنها را به انواع غذاهای شیرین یا خوش طعم اضافه کنند.
چند نمونه از غذاهایی که خرما دارند عبارتند از:
خرمای شکم پر: مردم می توانند خرما را با بادام، گردو، پنیر خامه ای یا پسته برای میان وعده یا فینگرفود پر کنند.
سالاد: خرمای کامل خرد شده، خلال شده یا بدون هسته یک افزودنی عالی برای سالاد است.
اسموتی: ترکیب خرما در اسموتی موز به شیرینی طبیعی و ارزش غذایی اضافی میافزاید.
خورش ها: خرما در خورش های مراکشی یا غذاهای تاگینی طعم بسیار خوبی دارد.
توپ های انرژی زا: مردم می توانند خرما را با مغزها، کرن بری، جو دوسر، تکه های نارگیل یا انواع مواد دیگر مخلوط کنند تا «توپ های انرژی» بدون پخت درست کنند.