بادام کربوهیدرات کمی دارد و پروتئین و فیبر بالایی دارد. هم پروتئین و هم فیبر موجود در بادام درختی با پوست امسال مبرای افزایش احساس سیری شناخته شده اند. این می تواند به شما کمک کند کالری کمتری بخورید.
یک مطالعه چهار هفتهای روی 137 شرکتکننده نشان داد که مصرف روزانه 1.5 اونس (43 گرم) بادام به طور قابل توجهی گرسنگی و میل به خوردن را کاهش میدهد.
مطالعات متعدد دیگری از اثرات ضد گرسنگی آجیل حمایت می کند.
در حالی که آجیل ها کربوهیدرات کمی دارند، پروتئین و فیبر بالایی دارند. مطالعات نشان می دهد که خوردن بادام و سایر آجیل ها می تواند سیری را افزایش دهد و به شما کمک کند کالری کمتری مصرف کنید.
آجیل حاوی چندین ماده مغذی است که بدن شما برای تجزیه و هضم آنها تلاش می کند.
بدن شما حدود 10 تا 15 درصد از کالری آجیل را جذب نمی کند. علاوه بر این، برخی شواهد نشان می دهد که خوردن آجیل می تواند متابولیسم را کمی افزایش دهد.
با توجه به خواص سیر کنندگی، آجیل افزودنی عالی برای یک رژیم غذایی موثر برای کاهش وزن است.
تحقیقات انسانی با کیفیت از این امر پشتیبانی می کند.
در یک مطالعه، رژیم کم کالری با 3 اونس (84 گرم) بادام کاهش وزن را تا 62 درصد در مقایسه با رژیم غنی شده با کربوهیدرات های پیچیده افزایش داد.
مطالعه دیگری روی 100 زن دارای اضافه وزن نشان داد که آنهایی که بادام مصرف میکردند نسبت به کسانی که رژیم غذایی بدون آجیل داشتند وزن بیشتری از دست دادند.
آنها همچنین بهبودهایی در دور کمر و سایر نشانگرهای سلامتی نشان دادند.
بادام با وجود چربی بالایی که دارد، مطمئناً یک ماده غذایی مفید برای کاهش وزن است.
بادام و سایر مغزها کالری بسیار بالایی دارند. به عنوان یک میان وعده، آنها باید در لیست سیاه پرخورها باشند.
اگرچه بادام کالری بالایی دارد، اما به نظر نمی رسد خوردن آن باعث افزایش وزن شود.
برخی از مطالعات حتی برعکس این را نشان میدهند و نشان میدهند که بادام میتواند کاهش وزن را افزایش دهد.