در زمان های قدیم سبزیجات از طریق ترشی نگهداری می شدند که بیشتر شبیه تخمیر بود.
این روش با تغییرات جزئی از روش های باستانی برای بهتر شدن آن به چندین نسل منتقل شده است.
خیار یکی از پر مصرف ترین سبزیجات برای ترشی است.
یک چیز این است که خیارشور و خیار یکی نیستند، با توجه به اینکه یکی با استفاده از دیگری درست می شود.
همانطور که همه ما می دانیم سبزیجات از نظر طعم و قوام متفاوت هستند.
خیارشور مهرام از پرطرفدارترین خیارشور ها می باشد.
برخی از سبزیجات طعم ترش دارند، در حالی که طعم برخی دیگر به همان اندازه خوب است.
ترشی و خیار برخی از بهترین طعم ها را در سبزیجات دارند.
چه خیار خود را از فروشگاه محلی خود یا باغ خود تهیه کنید، می توانید به سرعت آنها را به ترشی تبدیل کنید.
بنابراین، آیا ترشی و خیار تفاوتی وجود دارد؟
خیار سبزی است یا میوه؟
خیار از همان خانواده کدو سبز، خربزه و کدو تنبل است.
گیاهان این خانواده زندگی خود را با خزش روی زمین یا حمایت از درخت انگور آغاز می کنند.
برگ های گیاه خیار معمولاً بزرگ هستند و اغلب به عنوان سقف میوه عمل می کنند.
بوته های خیار ابتدا گل می دهند و پس از آن دانه ها شروع به رشد می کنند.
خیار از نظر گیاه شناسی میوه ای محسوب می شود زیرا درست از گل های یک گیاه رشد می کند و دارای دانه است.
آنها پس از رسیدن به بلوغ کامل برداشت می شوند و باید قبل از رسیدن به 2 فوت برداشت شوند.
بنابراین، اندازه کاملی که می توانید از آن استفاده کنید نصف طول اصلی آن است.
خیارها بر اساس رنگ انواع مختلفی دارند.
اغلب خیارها به دو دسته خیار شور و خیار برش تقسیم می شوند.
خیارهای باغی که در دسته خیارهای برش دار قرار می گیرند یکی از رایج ترین آنها هستند.
معمولاً به شکل تازه مصرف می شود. با خیارشور فرق داره چون کمی گوشتی با سایز بزرگه.
خیارهای باغی را میبینید که در حالی که هنوز نارس و جوان هستند در فروشگاههای محلی فروخته میشوند، زیرا هر چه بزرگتر میشوند تلخ و ترش میشوند.