آلو سبز گیج چیست؟
این آلوهای با شکوه شیرین ترکیبی طبیعی از Prunus domestica (آلوهای اروپایی) و Prunus insititia (آلوهای دامسون و میرابل) هستند.
هنگامی که این را بدانید، این میوه های کوچک شیرین منطقی تر می شوند.
رب گوجه سبز خانگی بسیار خوشمزه است و افراد زیادی به آن علاقمند می باشند.
آلو دامسون بومی بریتانیای کبیر است و آلویی کوچک و ترش است که بیشتر در مربا استفاده می شود.
Green Gages اندازه کوچک خود را از جد دامسون خود گرفته است.
میرابل به رنگ زردآلو و کوچک و شیرین است.
این آلوها نیز به عنوان Prunus domestica طبقه بندی می شوند و ارقام زیادی از این گونه خواهید یافت.
نام ها اغلب منعکس کننده نقطه مبدا آن زیرگونه خاص هستند.
در زیر سویههایی را شناسایی میکنم که طعم واقعی گرین گیج (همچنین گرینگیج) را میدهند.
تاریخ مبهم است، اما رایج ترین مکتب فکری این است که آنها از آلوی وحشی سبز میوه بومی ایران سرچشمه می گیرند و فرهنگ غربی در قرن شانزدهم با آن آشنا شد، زمانی که فرانسیس اول فرانسه آن را کشت و آن را به نام ملکه خود نامگذاری کرد.
از آنجا درخت به انگلستان وارد شد و برچسب شناسایی گم یا خراب شد.
سپس سر ویلیام گیج تنوع را به کشورش معرفی کرد و بقیه آن تاریخ است.
ما اغلب این میوه دسر خوشمزه را به عنوان یک آلوی انگلیسی در نظر می گیریم، اما ریشه های فرانسوی هنوز پیدا می شود.
گرین گیج اصلی ایجاد شده توسط فرانسوی ها Reine-Claude Doree است و نوادگان این رقم هنوز در فرانسه رشد می کنند.
نمی توان از منحصر به فرد بودن این آلو اغراق کرد.
شیرینی و کمبود شدید آن آن را به ترافل آلو تبدیل کرده است.
پیدا کردن یک غذای کاملاً رسیده مکه برای خبره های غذا است.
مقیاس بریکس میزان قند میوه را اندازه گیری می کند.
سیب فوجی، شیرین ترین سیب، 15 تا 18 بریکس است.
این بدان معناست که آب موجود در گرین گیج تقریباً 40 درصد شکر است.
محتوای بیش از حد قند طبیعی این میوه را به بهترین میوه دسری تبدیل می کند که می توانید امیدوار باشید که پیدا کنید.
لوکاس کوان پترسون از لس آنجلس تایمز اولین تجربه خود را از خوردن یک گرین گیج (و دیگری و دیگری) توضیح داد: “اولین لقمه عسلی با شیرینی عجیبی منفجر می شود… مقایسه با میوه های دیگر سخت است…”
دیوید کارپ از نیویورک تایمز به فرانسه سفر کرد تا یکی از معدود باغ های باغ سبز گاج را ببیند.
او با یادآوری درخت دوران کودکیاش نوشت: «تا آنجایی که میتوانم میکنم، و شیرینی شربتی آنها الهامبخش غوغایی است که از آن زمان تاکنون مرا آزار میدهد، اگرچه درخت مدتها پیش مرده است.