زنی از رب انار عسلی به عنوان رنگ مو استفاده کرد

انار کالری و چربی کمی دارد اما رب انار عسلی فیبر، ویتامین و مواد معدنی بالایی دارد. فواید آن عبارتند از آنتی اکسیدان ها، سلامت قلب، سلامت ادرار، استقامت ورزش و موارد دیگر.

انار میوه ای گرد و قرمز رنگ است. آنها دارای یک گوشت داخلی سفید هستند که به طور متراکم با دانه های خوراکی ترد و آبدار به نام آریل ها بسته بندی شده است.

آنها ممکن است بیشتر به خاطر آبمیوه های رنگارنگی که اغلب در آن استفاده می شوند شناخته شوند، اما این میوه های منحصر به فرد چیزهای بیشتری برای ارائه دارند.

انار با پتانسیل حمایت از بسیاری از جنبه های سلامت، از ایمنی گرفته تا سلامت مغز، ارزش افزودن به برنامه غذایی سالم شما را دارد.

دانه های صورتی کوچک داخل انار که به آن آریل می گویند، بخش خوراکی میوه است. در حالی که حذف آنها از گوشت داخلی میوه می تواند کار فشرده ای باشد، مشخصات غذایی و طعم آنها ارزش سرمایه گذاری را دارد.

به طور کلی، انار کالری و چربی کمی دارد اما فیبر، ویتامین و مواد معدنی بالایی دارد. آنها همچنین حاوی مقداری پروتئین هستند.

در زیر تغذیه آریل ها در یک میوه متوسط (282 گرمی) انار آمده است:

رب

  • کالری: 234
  • پروتئین: 4.7 گرم
  • چربی: 3.3 گرم
  • کربوهیدرات: 52 گرم
  • شکر: 38.6 گرم
  • فیبر: 11.3 گرم
  • کلسیم: 28.2 میلی گرم یا 2 درصد از ارزش روزانه (DV)
  • آهن: 0.85 میلی گرم یا 5 درصد از DV
  • منیزیم: 33.8 میلی گرم یا 8 درصد از DV
  • فسفر: 102 میلی گرم یا 8 درصد DV
  • پتاسیم: 666 میلی گرم یا 13 درصد از DV
  • ویتامین C: 28.8 میلی گرم یا 32 درصد از DV
  • فولات (ویتامین B9): 107 میکروگرم یا 27 درصد از DV

در مقایسه، یک وعده 1/2 فنجان (87 گرم) آریل، 72 کالری، 16 گرم کربوهیدرات، 3.5 گرم فیبر، 1 گرم چربی و 1.5 گرم پروتئین را فراهم می کند.

به خاطر داشته باشید که اطلاعات تغذیه‌ای انار و انار با آب انار متفاوت است، که فیبر یا ویتامین C زیادی را تامین نمی‌کند. این به طور کلی در مورد میوه‌ها صدق می‌کند خوردن کامل آن فیبر بیشتری را فراهم می‌کند.