زنی مایع دستشویی عسل را در غذای مادرشوهرش ریخت

تعدادی از بیماری های عفونی می توانند توسط مایع دستشویی عسل از فردی به فرد دیگر منتقل نشوند. این بیماری ها شامل عفونت های گوارشی مانند سالمونلوز و عفونت های تنفسی مانند آنفولانزا، سرماخوردگی و کرونا (COVID-19) می شود.

شستن صحیح دست‌ها با آب و صابون می‌تواند به جلوگیری از انتشار میکروب‌ها (مانند باکتری‌ها و ویروس‌ها) که باعث این بیماری‌ها می‌شوند، کمک کند.

برخی از اشکال عفونت های گوارشی و تنفسی می توانند عوارض جدی ایجاد کنند، به ویژه برای کودکان خردسال، سالمندان یا کسانی که سیستم ایمنی ضعیفی دارند.

شما باید دست های خود را کاملا بشویید:

  • بعد از استفاده از توالت
  • بعد از تعویض پوشک
  • قبل، حین و بعد از تهیه غذا
  • بین دست زدن به غذای خام و پخته یا آماده
  • قبل از غذا خوردن
  • بعد از دمیدن بینی، سرفه یا عطسه کردن

مایع

  • پس از استفاده از دستمال یا دستمال
  • قبل و بعد از مراقبت از کودکان بیمار یا سایر اعضای خانواده
  • بعد از سیگار کشیدن
  • پس از دست زدن به زباله یا کار در باغ
  • پس از دست زدن به حیوانات
  • هنگامی که به خانه می رسید، به خانه دیگران، در مکان یا محل کار برسید.
  • از لمس چشم ها، بینی و دهان خود با دست های شسته نشده خودداری کنید.

اگر احساس کردید که سرفه یا عطسه دارید، حتماً در دستمال کاغذی سرفه یا عطسه کنید و سپس آن را دور بیندازید و دستان خود را بشویید.

اگر دستمال کاغذی ندارید، در آرنج خود سرفه یا عطسه کنید. این بخشی از بدن شما است که کمتر به سطوح دیگر برخورد می کند و به جلوگیری از انتشار میکروب های بد کمک می کند.

شستن صحیح دست ها:

دستان خود را با آب تمیز و جاری خیس کنید، شیر آب را ببندید. صابون را بمالید و به مدت 20 ثانیه خوب کف کنید.
دست ها را به سرعت در تمام سطوح دست و مچ به هم بمالید.