سیر ترشی زشک در رفع بوی بد دهان ناشی از معده موثر است

خواص سیر ترشی زشک برای سلامتی نامحدود است. سیر ترشی برای درمان سرطان مغز، سرطان ریه، سرماخوردگی، آرتریت و بیماری های قلبی مفید است.

سیر ترشی بیشتر به عنوان طعم دهنده در غذاها استفاده می شود و فواید سیر ترشی از قدیم الایام بسیار زیاد بوده است. با این حال، سیر به عنوان دارو برای درمان بسیاری از بیماری ها استفاده می شود.

سیر یک سبزی از خانواده پیاز است. بوی تند دارد. هم برای مصارف آشپزی و هم برای مصارف دارویی استفاده می شود.

فواید بسیاری برای سلامتی دارد. منبع خوبی از آنتی اکسیدان ها و آنزیم ها است. دارای ترکیبات گوگردی، آلیسین و دی آلیل سولفید، سلنیوم و منگنز است.

ترشی سیر منبع عالی سبزیجات غنی از پروبیوتیک است. پروبیوتیک ها به حفظ هضم سالم و سیستم ایمنی کمک می کنند.

فواید خوردن سیر ترشی همان فواید استفاده از سیر خام را دارد. اما ترشی همیشه سیر تازه می گیرد، بنابراین طعم بدی به آن نمی دهد.

سیر

درمان سرطان مغز یکی از فواید سیر ترشی برای سلامتی است.

ترکیب ارگانو سولفور موجود در سیر به درمان سرطان مغز کمک می کند زیرا سلول های مضر تومورهای مغزی را از بین می برد.

بر اساس تحقیقات انجام شده، سه ترکیب ارگانو-گوگردی مشتق شده از سیر وجود دارد که تأثیر زیادی در از بین بردن سلول های مغزی دارد.

بیشتر اوقات سرماخوردگی زمانی اتفاق می افتد که ایمنی بدن کم باشد.

بنابراین، سیر می تواند در سرما کمک کند زیرا حاوی مقداری آنتی اکسیدان است که باعث افزایش سرعت سیستم ایمنی بدن انسان می شود.

با مصرف سیر خام یا ترشی، می توانید از خود در برابر هر نوع سرماخوردگی محافظت کنید.

اما اگر از سرماخوردگی رنج می برید از سیر استفاده کنید زیرا می تواند با این بیماری مبارزه کند.

می توانید از سیر در چای استفاده کنید، زیرا آنتی باکتریال است که به درمان سرماخوردگی اطمینان می دهد.