صابون ان جی زردچوبه و رفع شکستی پا

امروزه از سه روش مختلف صابون سازی استفاده می شود این روشها هستند.

1) روش تولید صابون داغ (روش مارسی)

2) روش تولید صابون سرد (روش کاستیل)

3) روش تولید مستمر (روش صنعتی)

روش تولید صابون ان جی زردچوبه (روش مارسی = روش جوشاندن)

مرحله صابونی سازی؛ این بر اساس انجام یک واکنش شیمیایی با یک قلیایی مانند هیدروکسید سدیم است.

مرحله شستشو؛ گلیسیرین، محصول جانبی مهم تولید صابون، جدا شده و صابون به تنهایی به دست می آید.

مرحله شلیک؛ صابونی شدن را فراهم می کند.

در مرحله روانگرایی؛ این فرآیند قرار دادن صابون به شکل فیزیکی است که بعداً می توان از آن به راحتی استفاده کرد.

2. روش تولید صابون سرد (روش کاستیل)

در این روش؛ قلیایی معادل محاسبه شده با روغن مخلوط می شود.

مخلوط روغن قلیایی مخلوط می شود تا کاملاً امولسیون شود.

متراکم شدن مخلوط آسان ترین نشانه امولسیون شدن است.

وقتی به اندازه کافی مخلوط شود، چگالی مخلوط به کاسترد تبدیل می شود.

برای عطر، روغن های طعم دار (بادام، بادام) را می توان در ابتدای فرآیند به مخلوط اضافه کرد.

افزودنی های مایع مانند اسانس ها و افزودنی های جامد مانند گیاهان زمانی که مخلوط برای اولین بار شروع به متراکم شدن کرد، اضافه می شوند.

مخلوط را در قالب ریخته و به مدت 12-48 ساعت در دمای اتاق نگه می دارند تا صابون سازی ادامه یابد.

در صابون های شیر یا سایر صابون هایی که شکر اضافه دارند، نیازی به صبر نیست زیرا شکر سرعت واکنش را افزایش می دهد.

پس از مدت نگهداری، صابون را از قالب گرفته و بر اساس طول مصرف برش می دهند.

استفاده از صابون در این مرحله بی خطر است، زیرا واکنش صابونی سازی کامل شده است.

با این حال، صابون های تولید شده به روش سرد قبل از استفاده به مدت 2 تا 6 هفته خشک می شوند.

در این فرآیند، آثار باقی مانده قلیایی نیز توسط واکنش صابونی سازی مصرف می شود و آب اضافی تبخیر می شود.

مهمترین بخش روش محاسبه کاستیک است.

هر روغن با مقادیر مختلف کاستیک صابونی می شود.

اگر محاسبه صحیح انجام نشود، در ساختار سوزاننده اضافی باقی می ماند.

بسیاری از صابون های دست ساز از این طریق تولید می شوند.