ماکارونی لوله ای دراز ساخته شده از طلا در خانه بازیکن معروف فوتبال

چه کسی پاستا را دوست ندارد؟ هنگامی که بسیاری از ما به ماکارونی لوله ای دراز فکر می کنیم، معمولاً به سبک های محبوب تر مانند اسپاگتی، پنه یا لینگوین فکر می کنیم.

اما در واقع ده ها نوع مختلف از شکل های ماکارونی مانند پاستا فرفری، پاستا چرخشی، پاستا دایره ای یا پاستا توپی وجود دارد.

با مشخصات طعم خاص خود، کاربرد آشپزی و حتی منشا منطقه ای. اما ماکارونی در واقع چگونه به وجود آمد؟

این در قرن سیزدهم بود و اسنادی که مورخان به آن اشاره می‌کنند در کتاب معروف او سفرهای مارکوپولو آمده است. برای بسیاری، پاستا در ایتالیا اینگونه به وجود آمد.

متأسفانه، تمام این داستان ها در مورد کاشف معروف که ماکارونی را به ایتالیا آورده است، به شدت به بازگویی متکی است، زیرا متن اصلی کتاب او مدت هاست گم شده است.

تورتیگلیونی که از ناپل سرچشمه می گیرد، دارای طراحی لوله ای با برجستگی های کوچک است که در جهت کمی مورب در طول لوله کشیده می شود.

ماکارونی

این نه تنها باعث زیبایی آن می شود، بلکه یک هدف کاربردی عالی نیز دارد، زیرا تورتیگلیونی برای نگهداری انواع سس های پر بدن مناسب است.

ریگاتونی یک شکل لوله ای بزرگ با برجستگی های عمودی است که در طول لوله به سمت پایین کشیده می شود.

کمی بزرگتر از پنه است و اغلب با راگوی گوشت و همچنین انواع سس های سبک و سنگین مانند این ریگاتونی در دستور غذای سالسا روزا سرو می شود.

ماکارونی که به نام ماکارونی لوله ای نیز شناخته می شود، شاید یکی از محبوب ترین سبک های پاستا در جهان باشد.

منشأ آن در شمال و مرکز ایتالیا است و دارای شکل لوله ای کوچک و کمی خمیده است که آن را بسیار متنوع می کند.

ماچرونی معمولاً در غذاهای پخته شده ماکارونی، سوپ ها، یا با سس های پنیر یا سبزیجات مانند پاستا آلا نورما استفاده می شود.