زردآلو و محصولاتش از جمله ترشک زردآلو به طور طبیعی سرشار از آب است که برای هیدراته ماندن مهم است. هیدراتاسیون مناسب برای چندین جنبه از سلامت، از جمله فشار خون و ضربان قلب حیاتی است.
برخی از داده ها نشان می دهد که ترشک زردآلو ممکن است به محافظت از کبد شما در برابر استرس اکسیداتیو کمک کند.
در دو مطالعه حیوانی، موشهایی که با الکل و ترشک زردآلو تغذیه شدهاند، سطوح کمتری از آنزیمهای کبدی و نشانگرهای التهابی نسبت به موش هایی داشتند که الکل مصرف کردند اما زردآلو نداشتند.
این تحقیق نشان میدهد که زردآلو به دلیل محتوای آنتیاکسیدانی بالایی که دارد به پیشگیری از آسیب کبدی کمک میکند.
با این حال، سخت است که بدانیم آیا این میوه همان فواید را در انسان دارد یا خیر. تحقیقات بیشتری لازم است.
در دو مطالعه موش، ترشک زردآلو از کبد در برابر استرس اکسیداتیو ناشی از مصرف الکل محافظت می کند. با این حال، مطالعات انسانی مورد نیاز است.
هر دو زردآلو تازه و خشک و ترشک آن یک میان وعده سریع و خوشمزه یا افزودنی آسان به وعده غذایی مورد علاقه شما هستند. شما می توانید آنها را به روش های مختلفی به رژیم غذایی خود اضافه کنید، از جمله:
- به مخلوط دنباله دار یا گرانولا هم بزنید
- تازه به عنوان میان وعده مصرف می شود
- برش داده و به ماست یا سالاد اضافه کنید
- در مربا، کنسرو و سالسا استفاده می شود
- در آرام پز با گوشت مانند مرغ یا گوشت گاو خورش می شود
- به دسرهایی مانند پای، کیک و شیرینی اضافه می شود
از آنجایی که زردآلو شیرین و ترش است، می توان از زردآلو به عنوان جایگزینی برای هلو یا آلو در اکثر دستور العمل ها استفاده کرد.
هر دو زردآلو تازه و خشک و ترشک زردآلو به طور گسترده ای در دسترس هستند. میتوانید آنها را به تنهایی بخورید یا به غذاها، غذاها یا دسرهای مورد علاقه خود اضافه کنید.