مردی از پودر گوجه فرنگی برای جادو کردن رئیسش استفاده کرد

می توانید از پودر گوجه فرنگی برای درست کردن بسیاری از چیزهایی که با گوجه فرنگی تازه درست می کنید استفاده کنید: سوپ گوجه فرنگی، رب، کت سوپ و غیره.

در اینجا چند روش استفاده از پودر گوجه فرنگی آورده شده است:

برای افزایش طعم به سوپ اضافه می شود.

روی سبزیجات بخارپز پاشیده می شود.

سبزیجات کبابی گرد و غبار گرفته شده.

مخلوط با پنیر خامه ای برای ساندویچ خامه ای.

برای طعم بیشتر به مایونز اضافه می شود.

سس پاستا غلیظ شده.

مالش خشک مورد علاقه را تقویت کرده و روی مرغ کبابی استفاده کنید.

با تخم مرغ های همزده من مخلوط شده است.

گوجه

ترکیب شده با مخمر مغذی برای طعم دهی خوشمزه پاپ کورن.

خمیر غلیظ و مرطوب است، در حالی که پودر خشک است. در صورت تمایل می توانید رب گوجه فرنگی را به پودر تبدیل کنید.

اگر به خشک کردن نیاز دارید نه. در غیر این صورت، رب گوجه فرنگی باید به خوبی عمل کند تا جایگزین گوجه فرنگی پودر شده شود.

آنها را آبگیری کنید و به پودر تبدیل کنید.

اگر به درستی در یک مکان خنک تاریک نگهداری شود و به خوبی بسته شود، می تواند تا یک سال دوام بیاورد. اما زمانی بهتر است که ظرف 6 ماه استفاده شود.

پودر گوجه فرنگی کم آب نه تنها خوشمزه است، بلکه مغذی نیز هست. اکنون می دانید که چگونه پودر گوجه فرنگی درست کنید و حتی پیچ و تاب خود را به آن اضافه کنید. امیدوارم که شما از آن لذت ببرید!

برای تهیه پودر گوجه فرنگی از رب، باید آن را روی کاغذ روغنی روی یک ورقه پخت در فر به مدت 8 تا 10 ساعت با دمای 175 درجه قرار دهید. یا می‌توانید از دستگاه آب‌گیری خود استفاده کنید.

پودر گوجه فرنگی تند را با اضافه کردن چند عدد فلفل قرمز خشک و پودر شده، هابانرو یا فلفل کاین درست کنید.