در هنگام شیردهی، غذاهایی مانند حلوا ارده اردکان که برای بدن مادر مفید هستند، تأثیر مثبتی بر سلامت نوزاد خواهند داشت.
به طور خاص، حلوا دارای خواص درمانی و سلامتی است، همچنین ارزش انرژی شیر مادر را افزایش می دهد. با این حال، دانه های آفتابگردان حاوی مواد حساسیت زا هستند، بنابراین باید مراقب باشید.
پزشکان توصیه می کنند در هنگام شیردهی و نظارت بر وضعیت کودک، مقدار کمی حلوا را وارد رژیم غذایی کنید. اگر علائم آلرژی ظاهر شد، باید فورا مصرف آن را متوقف کنید.
همچنین لازم به یادآوری است که این محصول در ماه های اول زندگی برای کودک بسیار “سنگین” است.
حلوا برای کودکان یک خوراکی عالی است، می توان آن را هم به عنوان دسر و هم به عنوان میان وعده داد. نظرات زیادی در مورد سنی که می توان حلوا را به کودک داد وجود دارد:
برخی از والدین شروع به گنجاندن آن در رژیم غذایی کودک می کنند. 2 ساله، دیگران خیلی دیرتر.
با این حال، پزشکان اطفال توصیه می کنند که آن را از 3 سالگی به غذا بدهید.
استفاده از حلوا برای کودکان:
- نسبتاً آسان برای هضم؛
- حاوی بسیاری از عناصر مفید و ویتامین ها؛
- عملکرد مغز و هوشیاری را افزایش می دهد.
- انرژی را بازیابی می کند؛
- وضعیت عروق و عملکرد قلب را بهبود می بخشد.
- سلول ها را به روز می کند.
- بهبود وضعیت عمومی پوست، مو و دندان؛
- خلق و خو را بهبود می بخشد و انرژی می بخشد؛
- دستگاه گوارش را بهبود می بخشد و سموم را دفع می کند.
حلوای کنجد همان تاهینی است، اما بسیاری آن را دو محصول مجزا می دانند. یکی از ویژگی های بارز حلوای کنجد این است که حاوی بیش از 30 درصد اسیدهای چرب است، بنابراین باید به آن توجه ویژه ای شود.
وجود سدیم، پتاسیم و آهن در ترکیب به عادی سازی سیستم قلبی عروقی بدن کمک می کند. اسیدهای چرب از تجمع کلسترول جلوگیری می کنند.