میزان خرید و فروش سیب درجه ۱ در هندوستان کاهش یافته است

سیب یکی از محبوب ترین میوه های جهان است. سیب درجه ۱ روی درخت سیب رشد می کنند که در اصل از آسیای مرکزی است.

سیب سرشار از فیبر، ویتامین C و آنتی اکسیدان های مختلف است. آنها همچنین با توجه به کالری کم آنها بسیار سیر کننده هستند.

مطالعات نشان می دهد که خوردن سیب می تواند فواید متعددی برای سلامتی شما داشته باشد.

سیب معمولاً به صورت خام خورده می شود، همچنین می توان از آن در دستور العمل ها، آب میوه ها و نوشیدنی های مختلف استفاده کرد. انواع مختلفی با رنگ ها و اندازه های مختلف فراوان است.

این مقاله هر آنچه را که باید در مورد سیب بدانید به شما می گوید.

در اینجا حقایق تغذیه ای برای یک سیب خام، پوست کنده و متوسط (100 گرم) آمده است:

  • کالری: 52
  • آب: 86%
  • پروتئین: 0.3 گرم
  • کربوهیدرات: 13.8 گرم
  • شکر: 10.4 گرم
  • فیبر: 2.4 گرم
  • چربی: 0.2 گرم

سیب

سیب عمدتاً از کربوهیدرات و آب تشکیل شده است. آنها سرشار از قندهای ساده مانند فروکتوز، ساکارز و گلوکز هستند.

با وجود محتوای بالای کربوهیدرات و قند، شاخص گلیسمی (GI) آنها پایین است و بین 29 تا 44 است.

GI معیاری است که نشان می دهد چگونه غذا بر افزایش سطح قند خون بعد از خوردن غذا تأثیر می گذارد. مقادیر پایین با فواید سلامتی مختلفی همراه است.

میوه‌ها به دلیل فیبر و پلی‌فنل‌های بالا، اغلب دارای نمره GI پایینی هستند.

سیب از نظر فیبر بسیار غنی است. یک عدد سیب متوسط (100 گرم) حاوی حدود 4 گرم از این ماده مغذی است که 17 درصد از ارزش روزانه (DV) را تشکیل می دهد.

بخشی از فیبر آنها از فیبرهای نامحلول و محلول به نام پکتین به دست می آید. فیبر محلول با فواید سلامتی متعددی همراه است، تا حدی به این دلیل که باکتری‌های دوست روده شما را تغذیه می‌کند.

فیبر همچنین ممکن است به بهبود سیری و کاهش وزن کمک کند و در عین حال سطح قند خون را کاهش داده و عملکرد گوارشی را تقویت کند.

سیب عمدتاً از کربوهیدرات و آب تشکیل شده است. آنها همچنین حاوی فیبر هستند که سطح قند خون را تعدیل کرده و سلامت روده را بهبود می بخشد.