چای خارجی کیلویی و درمان سیاهی زانو در یک هفته

مطالعات اپیدمیولوژیک نتایج متناقضی از رابطه بین مصرف چای سبز و خطر ابتلا به سرطان سینه را نشان داده است.

بیماران مبتلا به سرطان پستان در مراحل I و II با مصرف بیش از 5 فنجان چای خارجی کیلویی در روز در مقایسه با افرادی که کمتر از 4 فنجان در روز مصرف می کردند، میزان عود کمتر و دوره عاری از بیماری طولانی تری را نشان دادند.

در یک مطالعه مورد شاهدی که در میان زنان آسیایی-آمریکایی در شهرستان لس آنجلس انجام شد، رابطه معکوس معناداری بین مصرف چای سبز و خطر ابتلا به سرطان سینه گزارش شد.

در یک متاآنالیز منتشر شده توسط Sun و همکاران، 13 مطالعه مورد بررسی قرار گرفت و داده هایی در مورد مصرف چای سبز یا چای سیاه یا هر دو در رابطه با خطر سرطان سینه ارائه شد.

نتایج ترکیبی از چهار مطالعه نشان دهنده کاهش خطر ابتلا به سرطان سینه برای بالاترین در مقایسه با غیر/کمترین مصرف چای سبز است.

نتایج متناقضی در مورد-شاهدی در مقایسه با مطالعات کوهورت برای چای سیاه مشاهده شد.

با نتایج ترکیبی از هشت مطالعه مورد شاهدی، ارتباط معکوس جزئی بین مصرف چای سیاه و خطر ابتلا به سرطان سینه وجود داشت.

در پنج مطالعه کوهورت مشخص شد که افزایش متوسط خطر با مصرف چای سیاه مرتبط است.

بنابراین، متاآنالیز به این نتیجه رسید که خطر ابتلا به سرطان سینه با مصرف چای سبز و یک اثر تبلیغاتی اواخر مرحله چای سیاه بر سرطان سینه وجود دارد [33].

در یک مطالعه مورد شاهدی با بیماران تایید شده سرطان پستان، مصرف چای سبز با کاهش خطر ابتلا به سرطان سینه مرتبط بود.

Ogunleye و همکاران، متاآنالیز مطالعات خطر و عود سرطان سینه شامل 5617 مورد سرطان سینه را انجام دادند.

آنها دو مطالعه در مورد عود سرطان سینه و هفت مطالعه در مورد بروز سرطان پستان شناسایی کردند.

نتایج آنالیز نشان داد که افزایش مصرف چای سبز بیش از 3 فنجان در روز با عود سرطان سینه ارتباط معکوس دارد.