شیره سیب، که گاهی به نام سیب آب پز نیز شناخته می شود، در واقع در فهرست گونه های غذایی در خطر انقراض کشتی اسلو فودز قرار دارد.
قدمت استفاده از آن به اواخر دهه 1600 برمی گردد و همانطور که از نام شیره نشان داده می شود، معمولاً استفاده می شود.
در نیوانگلند به عنوان یک شیرین کننده بومی در پخت استفاده می شود.
شیره سیب در بازار از قیمتی مناسب برخوردار است.
شکر یک کالای بسیار کمیاب تر و گران قیمت بود.
این روزها شکر رایج است و ارزان است و شیره سیب نه.
در واقع، حتی گرفتن آب سیب خام، خالص و غیر پاستوریزه نیز دشوار است، مگر اینکه خودتان آن را درست کنید – زیرا می خواهید مطمئن باشید که از آب سیب یا سیبی استفاده می کنید که سوربات پتاسیم یا سایر مواد ضد قارچی ندارد.
شیره سیب
اگر می توانید آب سیب یا سیب خالص پیدا کنید یا آن را درست کنید (با آمیش ها یا برخی از باغ های محلی خود چک کنید)، باید حتما شیره سیب درست کنید.
پخت کریسمس شما هرگز یکسان نخواهد بود.
بنابراین چگونه می توان شیره سیب را از سیب تهیه کرد؟ میخواهید آن را با جوشاندن آن در یک قابلمه بدون واکنش، بین 1/7 تا 1/10 حجم آن کاهش دهید. با کاهش مایع، تیره و غلیظ می شود.
به ازای هر (آمریکا) گالن سیب، بسته به ضخامتی که ترجیح می دهید، حدود 2.28 فنجان – 1.6 شیره خواهید داشت.
اوه، و همانطور که می روید، کف و ناخالصی ها را از روی آن جدا کنید.
در جلد 1/7، سیب دارای قوام شربت افرا است و می تواند به عنوان یک جایگزین گیاهی برای عسل، یا حتی یک جایگزین ارزان تر برای شربت افرا واقعی استفاده شود (روی پنکیک عالی است!).
میتوانید کمی از آن را در سس سیب خانگیتان بریزید تا لکهای قویتر به آن بدهید، یا آن را با کمی آب داغ دوباره درست کنید تا هر زمان که خواستید سیب داغ درست کنید.