تکنیکهای مورد استفاده برای تهیه ترشی سنتی به این معنی است که میتوانید آنها را به مدت طولانی در شیشههای باز نشده در انبار نگهداری کنید و خوردن آنها همچنان بیخطر خواهد بود.
ترشیهای سریع فقط تا حدی حفظ میشوند – ترکیب نمک، سرکه و شکر در مایع ترشی از خراب شدن آنها به همان سرعت سبزیجات تازه جلوگیری میکند، اما هنوز هم باید در یخچال نگهداری شوند و ظرف یک هفته استفاده شوند.
خیارشور مشهد طرفداران بسیاری دارد.
نگهداری مزیت اصلی ترشیهای سریع نیست – همه چیز مربوط به طعم و بافتی است که از فرآیند ترشی سریع بدست میآورید.
هنگامی که این ترشی های خوشمزه را امتحان کردید، با تهیه سبزیجات ترشی سریع دیگر مانند کلم قرمز ، کدو سبز ، هویج بچه و ذرت بچه خلاق شوید .
به دنبال راه های آسان برای استفاده از خیار شور هستید؟ سس تارتار خانگی برای سرو با ماهی و چیپس سنتی چطور ؟ یا از ترشی و مایع ترشی در سالاد سبزیجات ترد استفاده کنید.
خیار شور کره ای تند، به نام oi muchim ، یک غذای جانبی معمولی ( بانچان ) است که در کنار کباب کره ای سرو می شود.
اما آنها همچنین در یک ساندویچ، در کنار گوشت های کبابی یا با تخم مرغ های همزده به خوبی کار می کنند .
حتی می توانید آنها را به سیخ به عنوان چاشنی کوکتل سرو کنید، مانند مارتینی یا مریم خونی .
این خیارشورها با پاشیدن کمی نمک به خیارهای ترد درست میشوند و اجازه میدهیم تا مایع خود را خارج کنند و سپس با چند چاشنی روی آنها میریزند.
آنها ظرف یک یا دو ساعت آماده می شوند، اما تا یک هفته سرپوشیده و خنک نگه می دارند.
فقط توجه داشته باشید که تندی آن با نشستن بیشتر می شود.