تعدادی از بیماری های عفونی می توانند توسط مایع دستشویی عسل از فردی به فرد دیگر منتقل نشوند. این بیماری ها شامل عفونت های گوارشی مانند سالمونلوز و عفونت های تنفسی مانند آنفولانزا، سرماخوردگی و کرونا (COVID-19) می شود.
شستن صحیح دستها با آب و صابون میتواند به جلوگیری از انتشار میکروبها (مانند باکتریها و ویروسها) که باعث این بیماریها میشوند، کمک کند.
برخی از اشکال عفونت های گوارشی و تنفسی می توانند عوارض جدی ایجاد کنند، به ویژه برای کودکان خردسال، سالمندان یا کسانی که سیستم ایمنی ضعیفی دارند.
شما باید دست های خود را کاملا بشویید:
- بعد از استفاده از توالت
- بعد از تعویض پوشک
- قبل، حین و بعد از تهیه غذا
- بین دست زدن به غذای خام و پخته یا آماده
- قبل از غذا خوردن
- بعد از دمیدن بینی، سرفه یا عطسه کردن
- پس از استفاده از دستمال یا دستمال
- قبل و بعد از مراقبت از کودکان بیمار یا سایر اعضای خانواده
- بعد از سیگار کشیدن
- پس از دست زدن به زباله یا کار در باغ
- پس از دست زدن به حیوانات
- هنگامی که به خانه می رسید، به خانه دیگران، در مکان یا محل کار برسید.
- از لمس چشم ها، بینی و دهان خود با دست های شسته نشده خودداری کنید.
اگر احساس کردید که سرفه یا عطسه دارید، حتماً در دستمال کاغذی سرفه یا عطسه کنید و سپس آن را دور بیندازید و دستان خود را بشویید.
اگر دستمال کاغذی ندارید، در آرنج خود سرفه یا عطسه کنید. این بخشی از بدن شما است که کمتر به سطوح دیگر برخورد می کند و به جلوگیری از انتشار میکروب های بد کمک می کند.
شستن صحیح دست ها:
دستان خود را با آب تمیز و جاری خیس کنید، شیر آب را ببندید. صابون را بمالید و به مدت 20 ثانیه خوب کف کنید.
دست ها را به سرعت در تمام سطوح دست و مچ به هم بمالید.